Кадър: Нова ТвТърсенето е интензивно, но Стоян Зайков има предимство - познава

...
Кадър: Нова ТвТърсенето е интензивно, но Стоян Зайков има предимство - познава
Коментари Харесай

Ген. Васил Василев за издирвания за убийство в Костенец: Стоян Зайков може да вземе заложник

Кадър: Нова Тв

Търсенето е интензивно, но Стоян Зайков има преимущество - познава региона. Местността е голяма, гориста и с доста изоставени вили. Според мен хипотетичният палач ще търси място, на което има храна, облекла и завивки. Това съобщи някогашният шеф на Национална работа " Полиция " военачалник Васил Василев в утринния блок на Нова телевизия.

``
реклама

" Той е бил човек, който не е употребявал връзки, само че това не го прави некомуникативен. Може да има връзка с жена или близки другари, които да наблюдават следствието и да му предават информацията ", сподели още той.

" Според една от теориите убийството е било планувано. Второто ликвидиране е осъществено с различен диаметър, може да се допуска, че той има най-малко две оръжия. Ако е бил ловджия, би трябвало да се проверява купил ли е патрони от някъде ", добави военачалник Василев.

" Според мен, Зайков е селски човек и няма мотивацията да премине границата и да избяга в чужбина. Опасно е - той може да вземе пленник ", разкри някогашният шеф на Национална работа " Полиция ". 

" На място не би трябвало да има стотици служители на реда, а хора, които познават съвършено региона ", приключи военачалник Васил Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР